SERVEIS D'INVERSIÓ CIB

Una Inversió de Futur

    • Or d'Inversió100%
    • Diamants d'Inversió100%
    • Joieria99%

SOBRE INVERSIONS

A CIB assessorem als nostres clients en la compra d'Or d'Inversió i Diamants Certificats de màxima qualitat, per tal de que puguin obtenir el màxim benefici en la seva inversió.

Una inversió ha d'estar sempre marcada per equilibrar les teves carteres d'Inversió degut a que amb aquests valors refugi tant les teves inversions refugi a borsa com altres valors mes volàtils et donen un rendiment segur, ja que son estables a una visió a llarg termini.

Som l'única empresa majorista al país en Or d'Inversió. Per aquesta raó, donem el millor servei integral en la compra de Lingots d'Or Certificats SEMPSA (Societat Espanyola de Metalls Preciossos SA) i LBMMA (London Boullion Market).


✓Possibilitat de comprar or físic a Andorra
✓Tant la compra com la venda d'or de inversió estan exemptes d'impostos (IGI = 0%).
✓Totes les compres i vendes estan subjectes a la borsa de valors amb la seva cotització diària valor de fixació.
✓Totes les nostres vendes estan garantides i segures fins al lliurament als nostres clients.
✓La seva venda d'or sempre es valorarà segons l'última fixació.


Pòlissa d'assegurança

Tant l'or com els diamants comprats a través dels nostres serveis poden ser comprats juntament amb una pòlissa d'assegurança a tot risc de la Lloyds Company de Londres. El segur també confirma la puresa de l'or o la qualitat del diamant i els seus valor real en el moment de la inversió

Una opció positiva en el temps. Aquesta gemma és una de les millors opcions per a diversificar els actius: és l'últim en actiu de refugi.

Els beneficis per al client que decideix fer una inversió en diamants són:
✓ Un valor incrementat per unitat de volum.
✓ El valor de la seva inversió tendeix a augmentar de forma natural.
✓ És un actiu de gran prestigi.
✓ No està subjecte a influències polítiques ni a fluctuacions monetàries.
✓ És un actiu líquid a tot el món.
✓ És un avantatge per a obtenir la llibertat de moviment

A més, el diamant no està subjecte a l'impost sobre les plusvàlues a Andorra (perquè és un actiu d'inversió). Per això és una forma ideal de construir capital per a hereus i legataris. - Facilita la mobilitat del capital. El seu canvi de titularitat es produeix a través d'un lliurament que no requereix els serveis d'un notari.
És una inversió segura: la seva capital es revaloritza constantment. De fet, fins i tot en els moments més difícils, el diamant ha protegit en gran manera a l'inversor contra la inflació. Els preus dels nostres diamants són publicats per RAPAPAPORT DIAMOND REPORT. El diamant és l'últim actiu de refugi segur i és el mitjà perfecte per a inversions a llarg termini (5-10 anys i més). És una alternativa als bons de l'Estat, les assegurances i els mercats borsaris.

Aquests Serveis son exclusius únicament per a els nostres clients que vulguin o necessitin una confecció molt especial.

A CIB- Companyia Internacional del Brillant ens importes tu i per això et podem dispensar i confeccionar les peces més exclusives i amb els millors productes. Sempre amb la màxima qualitat i el màxim nivell de detall.